Dobrodelni Leo glasbeni koncert

Foto: Facebook Dobrodelni Leo klub Novo mesto

V prostorih Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani se bo odvijal Dobrodelni Leo glasbeni koncert, ki ga prireja Dobrodelni Leo klub Novo mesto. Nastopali bodo Gal Gjurin in Laura Bartelj, Big Band Medicinske fakultete in band Anastomoza. Sijaj je medijski sponzor dogodka.

Dogodek je brezplačen, kljub temu pa boste vljudno naprošeni, da po svojih zmožnostih prispevate v dobrodelni akciji s prostovoljnimi prispevki. Zbirajo sredstva za ambiciozno mladenko s cerebralno paralizo iz okolice Novega mesta. Življenje ji je postavilo veliko oviro gibalne omejenosti, a to z izjemno voljo in energijo vsakodnevno premaguje.

In naj vam kar sama obdarovanka sporoči kaj si srčno želi:

»Nakup pogonskega pripomočka bi mi omogočil lažje potovanje po svetu. Poleg tega je to motorno kolo zložljivo in ne zavzema preveč prostora, zato nakup novega vozila ne bi bil potreben. Potovanje pa bi bilo lažje in enostavnejše, saj to vozilo lahko premaguje tudi robnike pločnika. Ne samo, da bi bilo potovanje lažje zaradi mobilnosti, ter tudi spretnejše, ker je to vozilo za 250 kg lažje, kot vozilo na električni pogon. Skupno potovanje nama pomeni veliko, ker le ta obogatijo partnerski odnos in bogatijo življenjske izkušnje.«

Tako obdarovanka, kot tudi Dobrodelni Leo klub Novo mesto bo izredno vesel vaše pomoči, ker skupaj lahko dosežemo zgodbe, ki ljudem pričarajo nasmehe na obraz.