Dwayne Johnson doniral 700 tisoč plastenk vode

Dwayne Johnson, foto: Inspiremore.com
Dwayne Johnson, foto: Inspiremore.com

Že od začetka pandemije koronavirusa so najbolj na udaru zdravstveni delavci, ki se trudijo za dobrobit človeštva. Velikokrat delajo dolge izmene in so zato fizično in psihično izčrpani. Pri tem jim lahko pomaga večja količina vode. Znani hollywoodski igralec Dwayne Johnson je v sodelovanju s podjetjem Voss doniral zdravstvenim delavcem več kot 700 tisoč plastenk vode.

Dwayne Johnson je objavil video na svoj Instagram profil, v katerem se je osebno zahvalil vsem zdravstvenim delavcem za njihov trud in predanost boju proti pandemiji. Zapisal je: “Hvala vsem za neutrudno in ljubečo predanost. Zahvaljujem se vam za to, da ste poskrbeli za naše prijatelje, družine in partnerje v teh izjemno zahtevnih časih.”

Podjetje Voss je delilo Dwaynov video na svojem Instagram profilu. Zapisali so, kako hvaležni so njemu in tudi zdravstvenim delavcem. Njihov zapis se je glasil: “Ponosni smo, da smo dosegli cilj s tem, ko smo po celem svetu razdelili 700 tisoč plastenk vode. Zahvaljujemo se Dwayne Johnsonu, da nam je pri tem pomagal in delil to sporočilo v teh težkih časih. Ostanimo varni, zdravi in hidrirani. Skupaj nam bo uspelo premagati to težko situacijo.