Jernej Kuntner odpel Bohemiam Rhapsody kot Merkatori iz TV Dober dan

Jernej Kuntner, foto: YouTube
Jernej Kuntner, foto: YouTube

V četrti oddaji Late night show z Rokom je bilo spet pestro. Zvrstili so se zanimivi gosti. Uzrli smo igralca in režiserja Jerneja Kuntnerja, pevko Stello ter smučarskega skakalca Žigo Jelarja. Oddaja ponuja tudi zabavno rubriko s skrito kamero ter priredbami znanih pesmi.

Prvi gost je bil igralec in režiser Jernej Kuntner s katerim se je Rok pogovarjal o njegovi režiji celovečernih animiranih filmov, njegovi knjigi za otroke in o načrtih za prihodnost. Za konec je moral opraviti nalogo, ki mu je v prejšnji oddaji namenil Luka Marčetič. Kot lik Sida iz Ledene dobe in Merkatorija iz TV Dober dan je odpel skladbo Bohemian Rhapsody.

Preberi tudi prvi članek o predstavitvi oddaje Late night show z Rokom.

Stella, ki smo jo lahko gledali na Emi Freš, je z Rokom spregovorila o snemanju njenega najnovejšega videospota. Predstavila pa je tudi akustično izvedbo njene skladbe Ko ugasnil si luči.

Glasbenica Špela Jezovšek/Stella, foto: YouTube

Zadnji gost tokratne oddaje je bil Žiga Jelar, naš smučarski skakalec, ki je zelo aktiven tudi v glasbi. Preizkusil se je v kvizu, koliko pesmi slovenskih smučarjev in skakalcev pozna.

Smučarski skakalec Žiga Jelar, foto: YouTube

Oddaja je vsekakor vredna ogleda, saj so se v njej pojavile tudi rubrike skrite kamere, kjer je reporterka pod krinko v trgovinah spraševala o posebni obliki mask. Zagotovo vas bo očarala tudi priredba skladbe Katyusha, ki govori o življenju v Rusiji za časa karantene. Zanimiva pa je tudi Sanja Sraka in njeno potovanje po Rusiji.