Z znanimi Slovenci zagotavlja zabavo v karanteni

Late Night Show z Rokom, foto. YouTube
Late Night Show z Rokom, foto. YouTube

Trboveljčan Rok Hvala, ki končuje študij TV režije na AGRFT v Ljubljani, je v času karantene postavil novo zabavno Youtube oddajo Late night show z Rokom!

Oddaja Late night show z Rokom prinaša med ljudi zabavo in odklop od vsakdanjih tegob. Voditelj Rok Hvala v oddaji predstavlja znane osebnosti z vseh področij. Oddaja se začne z uvodno pesmijo voditelja. Skozi celotno oddajo ne manjka glasbenih vložkov.

Rok je v eni izmed preteklih oddaj skupaj s Saško Matajič, tekmovalko na Emi Freš in Emi 2020, sestavil besedilo iz vseh skladb, ki so se predstavile na Emi Freš. Rok je besedilo tudi uglasbil in zapel.

V zadnji oddaji se je Rok pogovarjal z Luko Marčetičem (ustvarjalcem uspešnic Pr’ Hostar, Dan Ljubezni, V dvoje), ki se trudi izpolniti svoje življenjsko poslanstvo in išče inovativne pristope pri snemanju igranih in dokumentarnih filmov ter televizijskih oddaj. Gostja v Rokovi oddaji je bila tudi radijska voditeljica Špela Setničar, ki jo zanima melodično in tonično povezovanje stavkov. Z Rokom sta poskušala mladim približati poezijo. Eno od Špelinih poezij sta spremenila v trap pesem. Spoznali smo tudi neustrašno Nežo Simčič, ki skoči zelo visoko, celo do Triglava. Dokazala je, da se da vse, če se hoče. Nismo mogli tudi mimo Aleksandre Cavnik, vsestranske, pristne in naravne Velenjčanke. Svoje izkušnje in znanje, ki jih je pridobila na festivalu Korajži velja, neumorno predaja naprej. Skupaj z odbojkarskim reprezentantom Alenom Pajenkom, smo izvedeli recept za najboljše srbske čevapčiče. Mogoče jih do naslednjega treninga naredi tudi sam.

Rok Hvala pravi, da so na njegovem Youtube profilu na voljo tudi prejšnje oddaje, v katerih so nastopili znani gostje: Iza Leskovšek (duo Younite, ki je bil letos na EMI FREŠ), Astrid in Avantgarden (prav tako je letos nastopila na EMI FREŠ), Rok Škrlep (stand up komik, trikratni zmagovalec Roasta), Manu (slovenska predstavnica na Evroviziji leta 2016), Katja Grudnik (blogerka in influencerka), August Adrian Braatz (filmski režiser in skladatelj), Dejan Žujič (nekdanji smučarski skakalec in glasbenik) in pa Nina Kay (pevka, ki je širši množici najbolj poznana po duetu z Big Foot Mamo: Kratek stik), Maja Pinterič (Nekineki kanal, sovoditeljica letošnje Eme in EME FREŠ), Andrej Lipi Lipužič (študent zadnjega letnika medicine, ki je predstavil zabavno pesem o pravilnem umivanju rok), Nuša Derenda (predstavnica Slovenije na Evroviziji 2001), Tim Prezelj (na podlagi Singerjeve bioetike je predstavil izraz »naravna selekcija«), Srđan Milovanović (sinhronizator risank, nastopal je v Znan obraz ima svoj glas), Miha Robnik (Fotr kuha, tekmovalec na Masterchefu), Lucija Ćirović (stand up komičarka, igralka – znana predvsem kot Fata v seriji TV Dober dan), Taya Damjan (Damjan Family vlog, moderatorka na Radiu Antena) in Nino Ošlak (pevec in glasbenik), Nik Škrlec (igralec in voditelj Malih sivih celic in Izodroma, rekorder v pomnjenju števila Pi), Saška Matajič (tekmovalka na Emi 2020), Ana Pavlin (vinska kraljica), Jagoda in Jurij Batagelj (svetovno priznana plesalca) in pa Tomaž Mihelič (pevec, iskalec manekenov in manekenk).

Za poslastico ponujamo še povezavo do oddaje, kjer je Rok Hvala z ekipo naredil zanimivo priredbo za Nušo Derendo zgolj iz naslovov njenih skladb.