Goran Dragić podpira dobrodelnost

Foto: Alan Diaz

Slovenski košarkar Goran Dragič podpira dobrodelnost. Pripravlja se na svoj peti košarkaški tabor, ki bo od 24. do 30. junija na Rogli. V sodelovanju s Špas Teatrom bo ekipa 23. junija obiskala komedijo slovenskega dramskega igralca Borisa Kobala z naslovom: Pismo rosno! Vsega je kriv poštar …

Foto: Primož Predalič

“Vesel sem, da bomo letos kamp začeli nekoliko drugače – z dobrodelno predstavo v sodelovanju s Špas teatrom, preko katere bomo skupaj pomagali pri nakupu košarkarskega vozička, hkrati pa se seveda skupaj z Borisom Kobalom tudi pošteno nasmejali,” je povedal Goran Dragič.

Zbrana sredstva bodo šla  v roke mlademu reprezentantu košarke na vozičku Robertu Bojancu za nakup novega vozička za igranje košarke. Predstava bo v dvorani Term Zreče in sicer 23. 6. ob 19. uri.

Število mest je omejeno. Zaradi velikega zanimanja organizatorji opozarjajo, da si vstopnico zagotovite čim prej preko www.spasteater.si po ceni 17 EUR.

Že pred tem bodo na svoj račun prišli vsi lokalni ljubitelji slastnih burgerjev, saj je Gogi tja povabil tudi “food truck” ekipe Lars&Sven.