Igralec NFL-a doniral 8500 evrov družini padlega gasilca

Foto: Bob Levey/Getty Images

Gasilec Captain Cory Barr je umrl v dimni eksploziji, ko je bil na misiji v bližini svojega doma v Wisconsinu. Kakor pravi Coryjeva žena Abby je eksplozija uničila tudi gostilno, katero sta upravljala skupaj z možem.

Foto: Fox News

Skupnost je izgubila prijatelja, očeta in gasilca Captaina Coryja Barra. Igralec NFL-a JJ Watt pa se je odločil njegovi družini donirati 10 tisoč dolarjev, da jim olajša finančno stanje.

Gasilski veteran je bil priljubljen tudi pri skupnosti. Zato je lokalna cekrev organizirala zbiranje denarja za njegovo družino preko spletne strani GoFundMe.

Twitterjev uporabnik je poslal sporočilo JJ Wattu v upanju, da se bo odzval in doniral nekaj denarja za priljubljenega gasilca. Nedolgo zatem je na spletni strani GoFundMe NHL-ov igralec doniral 8500 petsto evrov.

Svojega dejanja ni obešal na veliki zvon, toda ljudje so ga kljub temu opazili. Cilj kampanije je bilo zbrati 12800 evrov. V nekaj urah pa je številka zrasla na več kot 34 tisoč evrov. Dan kasneje je bilo na računu že 104 tisoč evrov.