Na valentinovo razdelil 170 rož vsem dekletom na šoli

Foto: Facebook

Večina ljudi se na valentinovo posveti eni posebni osebi in ji polepša dan. 15-letni Jayme Wooley iz Axtella iz Teksasa pa se je letos odločil, da bo naredil nepozaben ljubezenski praznik za vsako dekle na srednji šoli.

Foto: Facebook

“V nekaj letih, odkar obiskujem srednjo šolo v Axtellu, se ni zgodilo, da bi vsa dekleta na šoli dobila rože… Včasih jim jih je podaril skrivni oboževalec, ali popularne punce,” je Jayme Wooley povedal za CNN. “Ni se mi zdelo pravično, da se ni vsako dekle počutilo, kot da je nekaj posebnega.”

Zato je Jayme stvari vzel v svoje roke in zagotovil darila vsem puncam na šoli za valentinovo. 15-letnik je rože delil že dva dni prej, vendar je za valentinovo želel storiti nekaj drugačnega. S pomočjo mame Amy Gordon je priskrbel 170 rož.

Foto: Facebook

Na praznik zaljubljencev je stal pred pred šolo in delil rože vsem dekletom, ki so obiskovale razrede od šestega do dvanajstega.

Foto: Facebook

Dejanje pa ni ganilo le deklet, ki so dobile darilo. Ko je Amy objavila fotografijo njenega sina, kako deli rože, je prejela ogromno pozitivnih komentarjev.

“Prejeli smo ogromno komentarjev od žensk, starih med 30 in 40 let, ki so se zahvalile Jaymeju, saj same nikoli niso bile deležne tako pozornega dejanja,” je povedala Amy. Ob tem je bila izjemno ponosna na svojega sina.

“Jayme ima največje srce,” je Amy napisala na Facebook. “Ko gledam dekleta, ki se mu smejijo, ga objemajo in imajo iskrice v očeh, doživim občutek, ki ga ne morem opisati!”

Foto: Facebook

Za njenega sina pa je bila to le lahka odločitev, saj je želel biti prijazen. Jamyeja je njegova srednja šola zaradi tega dejanja izbrala za dijaka tedna.

“Vedno najprej poskrbi za druge,” je povedal Jayme. “Nikoli ne veš, kdo te potrebuje. Zapomni si, da je sreča nalezljiva.”