Slavni raper neznanki plačal račun v trgovini

Ludacris, foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Therra Gwyn-Jaramillo v Atlanti se je znašla v finančnih težavah. Na pomoč ji je zelo kavalirsko priskočil znan raper Ludacris. V trgovini ji je brez zadržkov poravnal račun. S tem ji je povrnil vero v dobre ljudi.

Therra Gwyn-Jaramillo ima čustvene, psihične in finančne težave že od leta 2014, ko je umrl njen mož zaradi raka na možganih. Pred kratkim je naletela tudi na finančno oviro, ko je morala v enem mesecu poravnati račun za skoraj 4000 dolarjev (več kot 3400 evrov).

Jaramillova je od prijatelja dobila darilni bon za trgovino v vrednosti 250 dolarjev (215 evrov). Toda ko je  bila na blagajni, je bil njen račun večji. Znašal je 375 dolarjev (322 evrov). Therra si je zaželela sveže hrane in posebnih jedi za njene pse.  Znesek je v celoti pokril znani glasbenik, ki ga Jaramillova v šoku zaradi velikodušnega dejanja sploh ni spoznala.

Ko je slavni raper, ki se je Jaramillovi predstavil kot Chris, odšel, je ta od prodajalca izvedela, kdo je Ludacris v resnici.

Therra je povedala, da je raperjeva tiha prijaznost in vljudnost prišla ravno v pravem trenutku. Takrat je bila sama namreč popolnoma brez energije. Ludacris je s svojim žarom dal zagon tudi njej. Jaramillova spodbuja tudi ostale ljudi, da naj sledijo zgledu slavnega raperja in tako pokažejo svojo dobrosrčnost.