Spiderman bo vzpodbujal otroke preko zvočnih sporočil v času koronavirusa

Spiderman
Spiderman, foto: Unsplash

Na stotine otrok v samoizolaciji si želi v času koronavirusa slišati vzpodbudne novice. Te jim bo dal nihče drug kot igralec Jake Johnson, ki je zvočno upodobil Spidermana.

Igralec Jake Johnson, ki je nastopil v liku Petra Parkerja v filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse, želi posneti personalizirana zvočna sporočila za otroke, ki se težko spopadajo z novim koronavirusom.

Foto: Wikimedia Commons

V začetku tedna je Johnson na svojem Instagram profilu objavil zapis, v katerem sporoča, da mu je v času karantene veliko staršev pisalo, da so njihovi otroci gledali film Spider-Verse. Tako je igralec prišel na idejo, da bo tistim otrokom, ki to želijo, posnel hitro vzpodbudno sporočilo.

Johnson se vnaprej opravičuje, če bo prejel ogromno elektronskih sporočil in ne bo uspel vsem odgovoriti. Kljub temu pa upa, da bo njegova objava vliva družinam in otrokom upanje in energijo, da ostanejo doma v času koronavirusa.

Johnson, ki je igral tudi v televizijskih komičnih nadaljevankah New Girl in Jurassic World, staršem sporoča, da mu lahko ime svojega otroka pošljejo na email peterbparkersayshi@gmail.com.