Uslužbenec Starbucksa s petjem opere na delovnem mestu postal viralna zvezda

Jason Berger
Jason Berger, foto: Facebook

Uslužbenec Starbucksa Jason Berger si ni predstavljal, da bo na koncu zadnjega delovnega dne postal viralna zvezda.

Bil je normalen delavni dan v Starbucksu v Wilmingtonu. Jason je sprejemal naročila in strankam delil kave. Moški, ki je pristopil do njega, je imel nenavadno zahtevo. Želel je, da Jason zapoje.

Gianluca Spinola in njegova žena Kaylan Wetzel sta pri Jasonu naročila pijačo že večkrat.

“Jason je v preteklosti opazil naglas od mojega moža in mu omenil, da je študiral opero v Italiji. Moj mož je bil šokiran nad njegovim odličnim znanjem italijanščine. Ker je ljubitelj opere, ga je prosil, da zapoje. Zelo naju je presenetil s svojim talentom,” je Kaylan povedal za Today.

Gianluca Spinola in Kaylan Wetzel, foto: Facebook

Par se ni mogel upreti temu, da sta Jasona ob naslednjem obisku Starbucksa še enkrat prosila, da zapoje. Tokrat je Kaylan posnela 28-letnika z neverjetnim glasom in posnetek delila na družbenih omrežjih. Njen video je postal viralen. Jasonu, ki je diplomiral na konzervatoriju Peabody na univerzi Johnsa Hopkinsa, so se s tem izpolnile sanje. Dolga leta je vadil operno petje in čakal na svoj preboj.

“Moje sanje so, da bi bil solist v največjih opernih hišah po celem svetu, tudi v Metropolitanski operi v New Yorku. Zelo rad pa bi nastopil tudi na Broadwayu,” je povedal Jason.

Jason Berger, foto: Facebook

Po Jasonovem nastopu v Starbucksu ga zdaj lahko slišite na OperaDelaware’s Spring festivalu. Dva meseca bo vadil svoje petje na programu mladih umetnikov. Po tem bo zagotovo nastopal po svetovnih odrih.

Poslušajte Jasonovo viralni nastop v spodnjem videu in delilte njegov fantastičen glas.